Nyíltvízi PADI Kezdő búvártanfolyam

Alapfokú PADI kezdő búvártanfolyam

Nyíltvízi kezdő búvártanfolyam, akár online is

Először furcsa érzés a búvármaszk. Az esetlen, kissé nehéz búvárfelszerelés. Beleereszkedsz a vízbe. Belélegzel. A levegő megnyugtatóan áramlik és így először lélegzel búvárpalackból a víz alatt. Ezzel az első víz alatti lélegzetvétellel kapu nyílik egy új világra…

 

A kezdő búvártanfolyam bárki számára elvégezhető!

Igen! A víz alatti világ Mindenki számára elérhető! Búvár bárkiből lehet. Gyerekektől, idős korig a kezdő búvártanfolyam, a merülés játszva tanulható! Amint látni fogod a PADI kezdő búvártanfolyam már 10 éves kortól elkezdhető. Ez persze azt is jelenti, ha a kezdő búvártanfolyam egy átlagos képességű, 10 éves gyerkőc biztonsággal elvégezheti, akkor a kezdő búvártanfolyam elméletét és gyakorlati készségei a Te számodra is könnyedén megtanulhatók. Ne feledd, a hobby búvárkodás a világ legbiztonságosabb sportjai közé tartozik!

Húsz éves búvároktatási tapasztalattal állíthatjuk, hogy a félénkségből bátorságot, a tévhitekből tudást kovácsolunk. Ehhez persze Te is kellesz! Így nem csak könnyedén, de biztonságban is merülhetsz a búvártanfolyam elvégzését követően.

Nyíltvízi PADI kezdő búvártanfolyamot Budapesten tartjuk, a vizsgamerüléseit az Adrián, Ausztriában, vagy 15.000,- Ft-ért tanfolyamozóinknak idehaza, a Csepel-Szigetszentmiklósi tavaknál. A választás most is a Tiéd!

Amennyiben a kezdő búvártanfolyamra nem egyedül jönnél, hanem elhozod barátod, ismerősöd, vagy csak a szomszédod, úgy páros kedvezményünk keretében, 43.000,- Ft /fő + regisztrációért végezheted el a kezdő búvároktatást.
Így KETTŐTÖKNEK a kezdő búvároktatás díja CSAK 86.000,- Ft + kártyák/2 fő

A PADI kezdő búvártanfolyam mellé most ajándékba adunk egy Hajóról merülő (Boat Diver) búvárspecialitás búvártanfolyamot, 25.000,- Ft értékben.


A Hajóról merülő (Boat Diver) búvárspecialitás búvártanfolyam hasznos kiegészítője a kezdő búvárképzésednek, amennyiben hajóról merülsz pl. Egyiptomban vagy Horvátországban vagy bárhol máshol.

Hasznos infók

Következő (akár online is)
kezdő búvártanfolyam
2023. január 21.
45.000,- Ft/fő – start: 09:00 óra

Jelentkezem a képzésre
További búvártanfolyam időpontok:
2023. február 4. – 09:00 óra
2023. február 6-8. – 18:00 óra
2023. február11. – 09:00 óra
2023. február 18. – 09:00 óra
2023. március 4. – 09:00 óra
2023. március 6-8. – 18:00 óra
2023. március 11. – 09:00 óra
2023. március 18. – 09:00 óra
2023. április 8. – 09:00 óra
2023. április 10-12. – 18:00 óra
2023. április 15. – 09:00 óra
2023. április 22. – 09:00 óra
2023. április 29. – 09:00 óra

hetente folyamatosan…

Az alapfokú búvártanfolyamot
a kiírt dátumoktól eltérően,
előre egyeztetett időpontban is
megtartjuk, hogy így legjobban illeszkedjen a Te időbeosztásodhoz.

A búvártanfolyam ára
45.000,- Ft/fő + PADI regisztrációs díj
páros kedvezményünk, már két főtől
43.000,- Ft/fő + PADI reg. díjak áron
A teljes, kompletten elvégzett
búvártanfolyam díja tartalmazza
PADI Open Water Diver tankönyvet
Elméleti oktatást 5 fejezetben,
Elméleti záróvizsgát,
5 modulban uszodai gyakorlást +
komplett búvárfelszerelést;
Hazai nyíltvízi oktatói asszisztenciát;
Korlátlan konzultációs lehetőséget;
e-merülési naplót;
jegyzetfüzetet és tollat;
Ajándék
valamennyi résztvevőnek:
Hajós búvártanfolyam
25.000,- Ft értékben,
Saját ABC-felszerelés beszerzéséhez
5.000,- Ft értékű voucher valamint,
Budapest egyik legnagyobb
búvárszakáruházába
törzsvásárlói kártyát

Jelentkezem a képzésre

A nyíltvízi PADI kezdő búvártanfolyam felépítése:

A kezdő búvártanfolyam három nagy egységből áll

EurodivE Búváriskola oktatóterme

1. Kezdő búvártanfolyam – elméleti oktatás

A kezdő búvártanfolyam ezen moduljában a merülés során jelentkező fizikai törvényszerűségeket fogod megismerni. Megtanulod miként kell alkalmazkodnod a környezeti nyomás változásához, mi a mélységi mámor stb. Az elméleti kezdő búvártanfolyam előadásának ajánlottan – ha nem otthon készülsz fel a tankönyvből -, 9-12 órásnak kell lennie, hiszen csak így adható át, és sajátítható el biztonsággal a PADI több mint 260 oldalas búvár tananyaga. Ezzel minden oktatási központ, búvároktató tisztában van. Mi nem tesztet tanítunk meg neked kitölteni, mint pár minősített “oktatási helyen”, hanem a kezdő búvártanfolyam során a biztonságos merülés alapjaira, összefüggéseire világítunk rá, hogy eredményes, valós tudásalapú elméleti záróvizsgát tegyél. Ezt úgy kell elképzelned, hogy ha valamit nem értesz, úgy azt megkérdezed. Az oktató elmagyarázza és a válasz alapján megérted mit értelmeztél félre. Az elméleti modulok végén egy tudásáttekintőt és egy búvártesztet töltesz ki. A tudásfelmérőkben elhibázott, félreértett válaszokat átbeszéljük, hogy magabiztos elméleti tudással rendelkezz. Amennyiben az elméleti kezdő búvártanfolyam anyagának szeretnél a későbbiekben utána olvasni, mert például valamit elfelejtettél, ennek remek forrása a PADI olvasmányos, sok magyarázó ábrát tartalmazó búvártankönyve az Open Water Diver kézikönyv. Ezt a búvártankönyvet a komplett kezdő búvártanfolyam részeként térítésmentesen megkapsz.

PADI kezdő búvártanfolyam szórakoztató és egyben hasznos foglalkozása az uszdai gyakorlás

2. Kezdő búvártanfolyam – uszodai gyakorlás

Az (uszodai) védettvízi merüléseket szórakoztatónak fogod találni. A kezdő búvároktatás ezen fejezetében a biztonságos merüléshez szükséges gyakorlati búvárkészségeket fogod elsajátítani. Választható uszodai helyszínnel (Malév Uszoda vagy az Aquaworld), 1,8 méteres “mély vízben” fogsz gyakorolni. Itt már a gyakorlatban fogod használni a merüléshez szükséges búvárfelszereléseket (búvármaszk, búváruszony, BCD, búvárruha, légzőautomata stb). Olyan hasznos dogokat tanulsz, mint például, hogyan tudod párátlanítani a búvármaszkodat, vagy mit tegyél, ha esetleg egy kis víz kerül a búvármaszkodba, reductorodba. Merülő társaddal megtanulod biztonságosan megtervezni és végrehajtani egy merülést, de azt is megtanulod, mit kell tenned egy nem túl valószínű vészhelyzet esetén. Az uszodában addig gyakorolunk, míg a körülményektől függetlenül, biztonsággal be tudod mutatni a megtanultakat.

Ha már stabilan, biztonsággal be tudod mutatni az uszodai feladatokat, nem kell ennyivel megelégedned. A kezdő búvártanfolyam, védettvízi modulja után, de még a nyíltvízi vizsga előtt, bármikor eljöhetsz velünk az uszodába és tovább finomíthatod tudásod egy oktató irányítása mellett.

PADI Kezdõ nyíltvízi búvártanfolyam (Open Water Diver) nyíltvízi vizsgán vidám csapatunk.

3. Kezdő búvártanfolyam – nyíltvízi merülés

A nyíltvízi merülések alatt is sokat tanulsz, ugyanis nem lehet mindent uszodai környezetben elsajátítani. A nyíltvízi búvárvizsgád helyszínét Te választod ki. Lehet ez Magyarország, de lehet ez Ausztria vagy Adria is. A négy nyíltvízi vizsgamerülésen, oktatód irányítása mellett fogod bemutatni az uszodában megtanult feladatokat, mint például a reductor megkeresését, vagy a CESA-t stb. A nyíltvízi PADI kezdő búvártanfolyam vizsgamerülései során a már megszerzett tudásod ülteted át a gyakorlatba, úgy, hogy alkalmazod azokat az eljárásokat, irányelveket, szabályokat ami a biztonságos merülés, a búvárkodás alapjait jelenti.

Merüléseid beírjuk a merülési naplódba. Sikeres vizsgát követően igényelhető a PADI-tól (Professional Association of Diving Instructors – Búvároktatók Szakmai Szövetsége) a nemzetközi búvárigazolványod. A PADI (Professional Association of Diving Instructors – Búvároktatók Szakmai Szövetsége) a búvárigazolványod az Egyesült Államokból a lehető legrövidebb idő alatt megküldi számodra.

 

Válaszd meg hol szeretnél vizsgázni!

Nyíltvízi búvárvizsgád megcsinálhatod Magyarországon, Adrián vagy Ausztriában, vagy a világ bármely PADI búvárközpontjában.

A hazai nyíltvízi kezdő búvártanfolyam oktatói asszisztenciáját, a kezdő búvártanfolyamod díja már tartalmazza. Külön ezért oktatóidíjat nem kell fizetned. A hazai nyíltvízi vizsgahelyszínen a búvárfelszerelés (ólom és ólomöv, 1 db töltött 12 l búvárpalack), valamint a tóhasználat díja összesen 15.000,- Ft/fő. Külföldi vizsga esetén ezt az összeget megspórolod. Nyíltvízi vizsgára a jó idő beálltától, idehaza június elejétől  szeptember elejéig, az időjárás függvényében van lehetőséged.

Tehát, ha jobb merülési környezetre, kiadósabb élményekre vágysz, még többet szeretnél tanulni, vagy csak jobb látótávolságra, kiépített kötélpályára, optimális felszíni körülményeket szeretnél biztosítani magadnak, úgy válaszd az ausztriai, vagy az adriai merülőhelyek egyikét.

 

PADI Kezdõ búvártanfolyam - új barátságok szövődnek

Miért az EurodivE Búváriskola kezdő búvároktatását válaszd!

 1. Mert búváriskolánkban PADI akkreditált oktatóktól tanulhatsz meg búvárkodni.
 2. Mert igen kedvező feltételek mellett, kockázat nélkül, azaz most 100% pénz visszafizetési garanciát kapsz, hogy eredményes elméleti vizsgát teszel.
 3. Mert ingyenesen biztosítjuk számodra a PADI kezdő búvártanfolyam anyagait, mint például jegyzetfüzetet, merülési naplót, uszodai felszerelés használatot, uszodai foglalkozást, töltött palackot, hogy csak néhány dolgot említsünk.
 4. Mert a kezdő búvártanfolyam végén megajándékozunk egy 5000,- Ft értékű kuponnal, amit beválthatsz egy komplett saját ABC búvárfelszerelésbe.
 5. Mert mi a búvártanfolyamon nem a tesztet tanítjuk meg neked kitölteni, saját oktatótermünkben 1-2 estés foglalkozáson, hanem minimum 9-12 órában adjuk át neked a búvártananyagot.
 6. Mert már az uszodai foglalkozáson is neopren búvárruhában fogsz gyakorolni, így kizárt, hogy fázzál a vízben.
 7. Mert te magad választhatod meg a nyíltvízi vizsgád helyszínét, így akár idehaza is vizsgázhatsz.
 8. Mert a PADI kezdő búvártanfolyam lezárásaként PADI búvárigazolványt igényelhetsz, amit a világon mindenütt ismernek és elismernek.
 9. …és végezetül azért mert 2001 óta több száz búvártanulót oktattunk búváriskolánkban. Akkreditált oktatói csapatunk élén Course Director áll, aki személyében garantálja a magas oktatási minőséget. Folyamatosan törekszünk oktatói csapatunk szakmai továbbképzésére. Ez pedig számodra garancia a szakmai fejlődésre, a fokozott biztonságra, odafigyelésre.

Induló kezdő búvártanfolyam időpontok (akár online is)

Nyíltvízi PADI kezdő búvártanfolyam díja

2032. jan. 21. – 09:00 h
2023. febr. 4. – 09:00 h
2023. febr. 6-8. – 18:00 h
2023. febr. 11. – 09:00 h
2023.febr. 18. – 09:00 h
2023. márc. 4. – 09:00 h
2023. márc. 6-8. – 18:00 h
2023. márc. 11. – 09:00 h

Ha egyedül jönnél a kezdő búvároktatásra: 45.000,- Ft/fő + reg.

Amennyiben a kezdő búvároktatásunkra nem egyedül jönnél, hanem elhozod barátod, ismerősöd, vagy csak a szomszédod, úgy csoportos kedvezményünk keretében már 43.000,- Ft/fő + kártyadíjért (regisztrációs díj) végezhetsz búvártanfolyamot, azaz kettőtöknek csak 86.000,- Ft-ba kerül a PADI kezdő búvároktatás.
PADI Kezdõ búvártanfolyam, open water diver búvártanfolyam - uszodai foglalkozás

Kiscsoportos búvártanfolyam

Biztonságod a legfontosabb

A nálunk elvégzett búvártanfolyam legyen az PADI haladó, vagy PADI kezdő búvártanfolyam, a világon mindenütt elismerik és elfogadják! Az EurodivE Búváriskola, akkreditált oktatói elkötelezettek a PADI oktatási követelményei mellett. A PADI és így az EurodivE búváriskola is a Te biztonságodat tartja a legfontosabbnak. Ezért uszodában is kiscsoportokban oktatunk. Hidd el ez apróságnak tűnhet, de nem az! A nálunk elvégzett búvártanfolyam az átlagosnál mélyebb, átfogóbb ismeretanyagot ad, így a világ bármely búvárbázisán szívesen látott búvár leszel.

 

Utólagos költségek kizárva búvároktatásunkon

Mivel rendkívül változatos árképzési modellek vannak a búvártanfolyamok piacán mi fontosnak tartjuk leszögezni – sokakkal ellentétben -, hogy a képzési árak a búvártanfolyamod alatt nem változnak. Mi nem tesztet tanítunk meg kitölteni, hanem a biztonságos merülés elméleti alapjaira tanítunk meg garanciával. Az uszodában addig gyakorolsz ameddig ez szükséges. Abban is különbözünk, hogy nem számolunk fel külön költséget a konzultációkért, a tanácsadásért stb.

 

Csoportos vagy személyre szabott VIP oktatás?

Kezdő búvártanfolyam, ahogy Te szeretnéd!

Sokan vagyunk úgy ebben a rohanó világban, hogy csak nehezen tudunk alkalmazkodni a kiírt kezdő búvártanfolyami időpontokhoz. Mi rugalmasak vagyunk, így minden esetben figyelembe vesszük a Te időbeosztásod! Mit jelent ez a gyakorlatban? Amennyiben az általunk megadott kezdő búvártanfolyami időpontok közül egy se felelne meg a Te számodra, javaslatot tehetsz egy általad megfelelő időpontra és mi akkor tartjuk meg a kezdő búvártanfolyamot! Így válsz nálunk magántanulóval és mind ez semmivel sem kerül többe Neked!

 

Mit tartalmaz a komplett kezdő búvártanfolyam díja?

PADI Open Water Diver kézikönyv

PADI kezdő búvároktatáshoz (Open Water Diver) tartozó tankönyvcsomag. A tankönyvből akár otthon is felkészülhetsz az elméleti búvártanfolyam vizsgájára

 • A PADI kezdő búvártanfolyam öt elméleti foglalkozását
 • A PADI kezdő búvároktatás elméleti záróvizsgát
 • A PADI kezdő búvártanfolyam uszodai öt gyakorló merülést, a komplett búvárfelszereléssel (BCD, reductor, búvárruha), ABC-vel (maszk, légzőcső, csizma, uszony) és töltött palackkal, súlyrendszerrel
 • Választható uszodai helyszín: Malév vagy Aquaworld uszoda (+utóbbinál belépőjegyek megváltása szükséges)
 • Hazai nyíltvízi búvárvizsgán az oktatói asszisztenciát (+tóhasználati díj,  +járulékos költségek helyszíntől függően változik, a tanfolyami díj ezeket nem tartalmazza), 4 vizsgamerülést két nap alatt, egy töltött palackot, súlyrendszert
 • PADI Open Water Diver komplett búvárképzés részeként a e-tankönyvet*
 • Ajándék Hajós specialitás búvártanfolyamot
 • Törzsvásárlói kártyát Budapest egyik legnagyobb búvár szaküzletébe
 • Jegyzetfüzetet, tollat, e-merülési naplót
 • Korlátlan kávé, tea, ásványvíz fogyasztást
 • Egy komplett ABC-búvárfelszerelés vásárlásra jogosító 5.000,- Ft értékű vouchert
 • Korlátlan konzultációs lehetőséget a búvártanfolyam alatt és után
 • Segítséget az első búvárfelszerelések beszerzésénél

 

PADI minősítőkártya

PADI Open Water Diver búvártanfolyamot lezáró, nemzetközi minősítőkártya, amit a négy sikeres vizsgamerülésed után igényelhetsz a PADI-tól

Mi az a nemzetközi kártyadíj,
regisztrációs költség?

A PADI sikeres vizsgát követően, oktatód közreműködésével elkészíti a PIC (Positive Identification Card), azaz a nemzetközi búvárkártyád. Ez a Te nemzetközi búvárjogosítványod, ennek segítségével a világon bárhol önállóan merülhetsz egy hozzád hasonló végzettségű vagy képzettebb búvárral. Ez a kis plasztikkártya tartalmazza a legfontosabb személyes adataidat, fényképedet, a megszerzett búvárszintedet. Ez lesz a Te víz alatti jogosítványod! Mindig nálad kell lennie, bárhol is szeretnél egy jót merülni, mert ennek hiányában sehol sem fognak a víz alá engedni! A e-kártya díja: érvényes PADI árlista (+banki árfolyam) szerinti forint.