Advanced Open Water Diver – Haladó nyíltvízi búvártanfolyam

Advanced Open Water Diver búvártanfolyam

Haladó nyíltvízi búvártanfolyam

PADI Haladó nyíltvízi, Advanced Open Water DiverA búvárok kényelmesen és a rugalmasan szeretnek tovább tanulni a tovább képzéseik során. Ez a program úgy lett kialakítva, hogy Te olyan merüléseken vehessél részt, amik jobban érdekelnek mint más merülési formák. Az oktatód segít majd ezeknek az új tevékenységek helyes elsajátításában. Vannak olyan búvárok akik megragadnak az Adventure in Dive-nál, míg mások további felfedezésre, fejlődésre vágynak. Több merülést szeretnének elvégezni, hogy elérjék az Advanced Open Water Diver minősítést. A búvárok számára a merülések változatos sokfélesége, a program rugalmas ütemezése teszi ezt a programot izgalmassá.

Az Adventures in Diving program arra ösztönöz Téged is, és bátorítja a búvárokat, hogy felügyelet mellett gyakorlati búvár tapasztalatot szerezzél.

Most itt az alkalom arra, hogy kipróbáld a búvárkodás legnépszerűbb specialitásait és gyarapítsd tudásodat elméletben és a gyakorlatban egyaránt.

Az Adventures in Diving programban Tiéd lehet mind az Adventure Diver, mind az Advanced Open Water Diver minősítés. Ehhez csupán teljesítened kell bármelyik három kalandmerülést és megkapod a PADI Adventure Diver minősítést! Amennyiben DEEP Adventure Dive-ot, és az Underwater Navigation Adventure Dive-ot és mellé, a már fentebb említett három kaland merülést is teljesíted, azaz összesen ötöt, Tiéd lesz az Advanced Open Water Diver minősítés.

 

Ki jelentkezhet a Haladó nyíltvízi búvártanfolyamra?

 • Minimális életkor: 10 év
 • Legyen minősítésed PADI (Junior) Open Water Diver búvárszintből
 • Legyen minősítésed PADI (Junior) Adventure Diver búvárszintből
 • 10 éves résztvevő junior Advanced Open Water Diver búvárkártyát kap a búvártanfolyam lezárásaként
 • A 10 éves résztvevő, részt vehet az: Altitude Diver (Magaslati búvár), AWARE Fish Identification (AWARE Halazonosító búvár), az Underwater Digital Photographer (Digitális víz alatti fényképész)
 • Dry Suit (Szárazruhás búvár), Peak Performance Bouyancy (Tökéletes lebegőképességű búvár), Underwater Naturalist (Víz alatti természetvédő), Underwater Navigator (Víz alatti navigáció), Underwater Photographer (Víz alatti fotós), Underwater Videographer (Víz alatti videós)
 • 12 éves kor felett, részt vehet az összes kalandmerülésen, kivéve a Sidemonunt kalandmerülésen. A Sidemount kalandmerülés alsó korhatára 15 év
 • 15 éves résztvevő Adventure Diver búvárkártyát kap a búvártanfolyam lezárásaként
 • Felső korhatár: nincs

 

PADI Haladó nyíltvízi, Advanced Open Water DiverMit fogsz tanulni a haladó nyíltvízi búvártanfolyamon?

 • Az Adventure in Diving program keretében összesen öt végrehajtott merülésed után gyakorlottabb leszel, kényelmesebben érzed magad a vízben, és egész egyszerűen jobban élvezed a búvárkodást, mivel jobban megérted a víz alatti környezetet.
 • Az öt végrehajtott merülésed során tapasztalatot szerezel víz alatti navigációból és mélymerülésből is.

 

Az AOWD búvártanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

 • A haladó nyíltvízi (AOWD) búvártanfolyam ajánlott óraszáma: 15 óra
 • A haladó nyíltvízi (AOWD) búvártanfolyam leggyorsabban egy adriai csütörtöktől-vasárnapig tartó túránkon tudod elvégezni, ahol nem csak a gyakorlati, hanem az elméleti ismeretekben is kellő jártasságot szerzel

 

Mibe kerül ez nekem a Haladó nyíltvízi búvártanfolyam?

 

 

PADI Haladó nyíltvízi, Advanced Open Water DiverMit tartalmaz az Advanced Open Water Diver búvártanfolyam díja?

 • További két elméleti előadást, ha már rendelkezel (Junior) Adventure Diver minősítéssel Amennyiben csak PADI Open Water Diver vagy úgy 5 elméleti előadást
 • A búvártanfolyam díja tartalmazza a két/öt elméleti előadást, ahol betekintést kapsz a kedvtelési (hobby) búvárkodás speciális ágaiba, a felmerült kérdéseidet megválaszoljuk. Az előadásokon kötelezően videos és számítógépről vetített tananyagot fogsz megnézni.
 • Korlátlan konzultációs lehetőséget az AOWD búvártanfolyam alatt és után.

 

A képzési díjon felüli költségek