Adventure Diver – Kalandkereső búvártanfolyam

Adventure Diver búvártanfolyam

Kalandkereső búvártanfolyam a kíváncsi búvároknak

PADI Kalandkeresõ (Adventure Diver) búvártanfolyam. A kezdõ búvártanfolyam után a következõ a következõ lépés a PADI Kalandkeresõ búvártanfolyamA búvárok kényelmesen és a rugalmasan szeretnek búvárkodás során tovább tanulni. Ez a program úgy lett kialakítva, hogy Te olyan merüléseken vehessél részt, amik jobban érdekelnek mint más merülési formák. A búvároktatód segít majd ezeknek az új tevékenységek helyes elsajátításában. Vannak olyan búvárok akik megragadnak az Adventure in Dive-nál, míg mások további felfedezésre, fejlődésre vágynak. Több merülést szeretnének elvégezni, hogy elérjék az Advanced Open Water Diver (Haladó nyíltvízi búvár) minősítést. A búvárok számára a merülések változatos sokfélesége, a búvártanfolyam rugalmas ütemezése teszi ezt a programot izgalmassá.

Az Adventures in Diving program arra ösztönöz Téged is, és bátorítja a búvárokat, hogy felügyelet mellett gyakorlati búvár tapasztalatot szerezzél.

Most itt az alkalom arra, hogy kipróbáld a búvárkodás legnépszerűbb specialitásait és gyarapítsd tudásodat elméletben és a gyakorlatban egyaránt.

Az Adventures in Diving programban Tiéd lehet mind az Adventure Diver (Kalandkereső), mind az Advanced Open Water Diver (Haladó nyíltvízi búvár) minősítés. Ehhez csupán teljesítened kell bármelyik három kalandmerülést és megkaphatod a PADI Adventure Diver minősítést!

 

Ki jelentkezhet a Kalandkereső (Adventure) búvártanfolyamra?

 

PADI Adventure tankönyvcsomag

PADI Adventure Diver Crew Pack

Mit fogsz tanulni a Kalandkereső (Adventure) búvártanfolyamon?

 • A PADI Adventure in Diving búvártanfolyama abból indul ki, hogy a búvárkodás egy eszköz egyéb érdeklődési körök feltárására. Ha már birtokában vagy az alapvető búvárkészségeknek, a búvárok, mint Te is új, izgalmasabb próbatételre vágynak, látni akarnak különféle élőlényeket, el akarnak utazni más tájakra, vagyis új felfedezésre vágynak. Az Adventure Diver búvártanfolyam során, három specialitás merülés közül választhatsz, például Boat Diver (hajóról merülő búvár), Wreck Diver (roncs merülő búvár), Multi Level (többszintű merülés), Peak Performance Bouyancy (tökéletes lebegőképességű búvár), Deep Diver (mélymerülő búvár), hogy csak egy párat említsünk.
 • Bármely Adventure in Diving esetében, a maximum merülési mélység 30 méter.

 

Az Adventure búvártanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

 • A kalandkereső búvártanfolyam ajánlott óraszáma: 9 óra
 • Az Adventure búvártanfolyam leggyorsabban egy adriai csütörtöktől-vasárnapig tartó túránkon tudod elvégezni, ahol nem csak a gyakorlati, hanem az elméleti ismeretekben is kellő jártasságot szerzel.

 

Mibe kerül a kalandkereső búvártanfolyam?

 • 25.000,- Ft /fő az Adventure búvártanfolyamod díja

 

Mit tartalmaz a Kalandkereső búvártanfolyam díja?

 • A képzés díja tartalmazza a három elméleti előadást, ahol betekintést kapsz a kedvtelési (hobby) búvárkodás speciális ágaiba, a felmerült kérdéseidet megválaszoljuk. Az előadásokon kötelezően videos és számítógépről vetített tananyagot fogsz megtekinteni.
 • Töltött búvárpalackot, ólomövet
 • Korlátlan konzultációs lehetőséget a búvártanfolyam alatt és után

 

A képzési díjon felüli költségek

 • Nemzetközi kártya díj/regisztrációs díj
 • Három nyíltvízi vizsgamerülést a választott helyszínen
 • PADI Adventure in Diving tankönyvet