Cavern Diver Speciality – Üregbe merülés búvártanfolyam

PADI Cavern Diver Specialty búvártanfolyam

Üregbe merülő búvárspecialitás búvártanfolyam, az igazi kihívás

A Cavern Diver (Üregi búvár) búvártanfolyamot azoknak ajánljuk, akiknek nincs elég idejük és tapasztalatuk egy átfogó barlangi búvártanfolyamra, illetve azoknak, akik nem akarnak komolyabban zárt téri merülésekkel foglalkozni.A kedvtelési specialitás búvártanfolyamok közül a Cavern Diver Specialty (Üregbe merülő specialitás) búvártanfolyam az egyik legkomolyabb a PADI specialitás búvártanfolyami között. Fegyelmezett magatartást és önfegyelmet követel meg Tőled. A víz alatti üregek, barlangok igazi kihívást jelentenek a merülni vágyóknak. Van azonban egy határvonal amit felelőtlenség átlépni. Ha nem rendelkezel megfelelő képzettséget, úgy értelmetlen kockázatnak teszed ki magad. Az életeddel játszol!

A kedvtelési specialitás búvártanfolyamaink között nincs komolyabb! Csak azoknak ajánljuk, akik alaposan felkészültek és megfelelő önfegyelemmel rendelkeznek.

 

Ki jelentkezhet a Cavern Diver (Üregbe merülő) specialitás búvártanfolyamra?

 

A Cavern Diver (Üregi búvár) búvártanfolyamot azoknak ajánljuk, akiknek nincs elég idejük és tapasztalatuk egy átfogó barlangi búvártanfolyamra, illetve azoknak, akik nem akarnak komolyabban zárt téri merülésekkel foglalkozni.Miről fogok tanulni a Cavern Diver (Üregbe merülő) specialitás búvártanfolyamon?

  • Az első nyíltvízi merüléseden gyakorolni fogod a vezetőkötél használatát és a vészhelyzeti eljárásokat. A következő három merülésed alkalmával megtanítjuk a 40 méteres lineáris távolság betartását és megtanítjuk Neked, hogyan merülhetünk a megvilágított zóna széléig.
  • A Cavern Diver (Üregbe merülő) specialitás búvártanfolyam elvégzésével képes leszel biztonságosan merülni azonos vagy magasabb szintű képesítéssel rendelkező merülő társsal az üregek bejárati zónájában.

 

A Cavern Diver búvártanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

  • Az elméleti tudásfejlesztés egy estés foglalkozás alatt elsajátítható.
  • Minimális nyíltvízi képzés: két merülés

 

Mibe kerül nekem az Cavern Diver (Üregbe merülő búvár) búvárspecialitás búvártanfolyam?

  • 25.000,- Ft /fő a búvártanfolyam díja

 

A Cavern Diver (Üregi búvár) búvártanfolyamot azoknak ajánljuk, akiknek nincs elég idejük és tapasztalatuk egy átfogó barlangi búvártanfolyamra, illetve azoknak, akik nem akarnak komolyabban zárt téri merülésekkel foglalkozni.Mit tartalmaz a Caver Diver specialitás búvártanfolyam díja?

  • Az elméleti tudásfejlesztést
  • A nyíltvízi vizsgánál az oktatói asszisztenciát

 

A képzési díjon felüli költségek!

  • Nemzetközi kártya díj/regisztrációs díj
  • PADI Cavern Diver Specialty kézikönyvet
  • Négy nyíltvízi merülést, a kiválasztott helyszínen