Deep Diver Speciality – Mélymerülő specialitás búvártanfolyam

PADI Deep Diver Specialty búvártanfolyam

Mélymerülő búvárspecialitás búvártanfolyam, irány a mélység

A Mélymerülõ (Deep Diver) búvártanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék felfedezni a mély vizek titokzatos vikágát, kíváncsian kitatnák a roncsokat, vagy a mélyben faunát szeretnék megismerni. A Mélymerülõ (Deep Diver) búvártanfolyam elvégzése után m

Ha meghallod a bűvös szavakat, hogy a „mélységi búvárkodás”, rögtön egy titokzatos, rejtélyes világ jut eszedbe. A „mélységi merülésben” megtalálod a felfedezés örömét, mind azt az izgalmat, amit eddigi merüléseid alatt nem éltél át. A mélység magába foglalja a misztikumot és a kihívást! Ha már tapasztalt nyíltvízi búvár vagy, biztosan érdekel milyen a mélytengeri élővilág. Az általad még nem látogatott mélységekben izgalmas hajóroncsok pihenek és arra várnak, hogy felfedezd őket. A mélyebben fekvő rejtélyes merülőhelyek felfedezése izgalmas kaland lesz a számodra!

Tapasztaltabb búvárként már merültél 18 méternél mélyebbre. Emlékszel milyen, lelkesen meséltél erről az élményedről? Gondold át milyen érzés akár 40 méteres mélységig lemerülni! Akik az igazi kihívást, megmérettetést keresik, azok számára itt a lehetőség, hogy átértékeljék és átérezzék mennyire komoly és felelősségteljes a mélységi búvárkodás! A roncsok gyakran 18 méter alatti mélységben találhatók és minél mélyebbre merészkedsz annál több érdekes élményben lesz részed!

A Deep Diver (Mélymerülő búvár) specialitás búvártanfolyamod sikeres elvégzése után a 30 méteres mélységig merülhetsz. Képzésed során még további ismereteket szerzel a dekompressziós elméletről. A specialitás búvártanfolyam komolyságát jellemzi, hogy rendelkezned kell az Adventure Diver búvárminősítéssel. Az első Deep Diver Specialty (Mélymerülő Búvárspecialitás) merülésed beszámítható az Advanced Open Water Diver egyik merülésének.

 

Ki jelentkezhet a Deep Diver (Mélymerülő) specialitás búvártanfolyamra?

 

A Mélymerülõ (Deep Diver) búvártanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék felfedezni a mély vizek titokzatos világát, kíváncsian kutatnák a roncsokat, vagy a mélyben faunát szeretnék megismerni. A Mélymerülõ (Deep Diver) búvártanfolyam elvégzése után már a kedvtelési búvárkodás maximális mélységéig 40 méter mélyre merülhetsz.

Miről fogok tanulni a Deep Diver (Mélymerülő) specialitás búvártanfolyamon?

 • A specialitás képzés a tudásáttekintéssel indul, aminek keretében megismerkedünk a mélymerülés legfontosabb tudnivalóival, bele értve a személyes mélységlimiteket azaz, hogy fel tudjuk mérni a vonatkozó merülés során a személyes mélység kockázatokat.
 • A mélymerüléshez alkalmas búvárfelszerelésről tanulsz.
 • Amennyiben nincs elegendő tudásod az komoly kockázatot jelent, ezért kínálunk egy olyan tanfolyamot, ahol végig vesszük az összes kockázati tényezőt, így a későbbi merüléseid során nem ér meglepetés! A Deep Diver Specialty-vel biztonságosabban merülhetsz!
 • Megtanulod a mélységi merülések tervezését, szervezését, eljárásait, technikáit és veszélyeit. Ezt a tudást teszed próbára, a négy nyíltvízi merülés során, amelyek mélységtartománya 18-30 m

 

A specialitás búvártanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

 • Az elméleti tudásfejlesztés egy estés foglalkozás alatt elsajátítható.
 • Minimális nyíltvízi képzés: két merülés

 

A Mélymerülõ (Deep Diver) búvártanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék felfedezni a mély vizek titokzatos világát, kíváncsian kutatnák a roncsokat, vagy a mélyben faunát szeretnék megismerni. A Mélymerülõ (Deep Diver) búvártanfolyam elvégzése után már a kedvtelési búvárkodás maximális mélységéig 40 méter mélyre merülhetsz.

Mibe kerül nekem a Deep Diver (Mélymerülő) búvárspecialitás búvártanfolyam?

 • 25.000,- Ft /fő a búvártanfolyam díja

 

Mit tartalmaz a Deep Diver (Mélymerülő) specialitás búvártanfolyam díja?

 • Az elméleti tudásfejlesztést
 • A nyíltvízi vizsgánál az oktatói asszisztenciát

 

A képzési díjon felüli költségek

 • Nemzetközi kártya díj/regisztrációs díj
 • PADI Deep Diver Specialty kézikönyvet
 • Négy nyíltvízi merülést, a kiválasztott helyszínen