Búvároktatói csapatunk

Akiktől tanulhatsz búvártanfolyamainkon

Minőségi szolgáltatást csak úgy tudunk nyújtani, ha mi is folyamatosan képezzük magunkat! Számunkra fontos, hogy időnként mi is beüljünk az iskolapadba és megtanuljunk valami újat! A fejlődés elengedhetetlen feltétele a folyamatos tanulás.

A célunk a megszerzett tudásunk átadása, alkalmazása búváraiknál!
Tehát amit mi tudunk azt Ti is megtudjátok! Az állandó képzéseken való részvétel arra is jó, hogy mindig friss és napra kész információ birtokosai legyünk! Ezek az információk nem titkosak! Nektek fogjuk átadni, hogy még nagyobb biztonsággal merülhessetek!

Búváriskolánk búvároktatói csapata

Course Director - Jakab Zoltán

Búvároktató – Course Director – Jakab Zoltán

Jakab Zoltán vagyok 1986. áprilisában születtem Jelenleg programozóként dolgozom. Mindig is vonzottak a tengeri élőlények és a korallzátonyok. 2009-ben merültem először, és azonnal szerelmes lettem a búvárkodásba. Amikor csak tehetem, szabadidőmet ennek a hobbinak szentelem. 2011-ben végeztem el a PADI búvároktatói tanfolyamát. Szeretném minél több emberrel megosztani ezt a tudást és megismertetni velük a víz alatti világot. Szeretem a tengeri élővilágot, a színes kis úszkáló halakat. Kedvenceim a hajóroncsok melyek mesterséges zátonyként viselkednek a víz alatt és tele van élettel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Búvároktató, Master Instructor

Búvároktató, Master Instructor

Bemutatkozás hamarosan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Búvároktató - Lantos Róbert - Staff Instructor

Búvároktató – Lantos Róbert – Staff Instructor

A búvárkodással 1998-ban ismerkedtem meg, egy alapfokú kezdő nyíltvízi búvártanfolyam elvégzésével. Remek, elkötelezett oktatóimnak köszönhetően nem ragadtam le az alapoknál, hanem folyamatosan képeztem magam, míg 2001-ben oktató lettem. A búvárkodás az életem részévé vált! Szeretném, ha egyre többen ismernék meg ezt a csodálatos, izgalmas víz alatti világot. Búvártanfolyamainkon és túráinkon örömmel tapasztalom, hogy egyre többen kötnek ismeretséget, barátságokat segítségünkkel. Az elmúlt évek alatt sok száz leoktatott búvár igazolja vissza, volt értelme a munkámnak. Nagyszerű érzés megtanítani, tudást át adni az egyre nagyobb számban érdeklődő új hallgatóinknak. Közös élményeink, víz alatti kalandozásaink során szinte észrevétlenül kovácsolódunk össze egy remek csapattá.