Kapcsolat

Te kérdezel, mi válaszolunk…

[contact-form-7 id=”2530″ title=”1 kapcsolati űrlap”]

EurodivE Búváriskola megközelíthetősége

Az elméleti búvártanfolyam előadásaira oktatótermünkben kerül sor, mely egyszerűen megközelíthető. Érkezz akár gépkocsival vagy BKV segítségével.

Ha gépkocsival érkezel, úgy hétköznap reggel 08:00 és esti 18:00 óra között a parkolásért fizetni kell. Hétvégi búvártanfolyam választása esetén ezt is megspórolod. A parkoló zónaszám: 3025 A parkolás óránként: 175,- Ft

Tömegközlekedéssel: Abban az esetben, ha tömegközlekedéssel tervezel hozzánk eljutni, úgy útvonaladat a 91 vagy a 11-es autóbusszal is megtervezheted. A 11-es autóbusz a Batthyány-tértől, míg a 91-es autóbusz a Nyugati térről (régi nevén a Marx-tér) indul. Minkét autóbusz-végállomás metróval megközelíthető.

A búvároktatás uszodai foglalkozásának helyszínét Te választod ki.

Két helyszín közül választhatsz:

  1. Vilmos Endre uszoda
  2. Aquaworld Élményfürdő
https://www.eurodive.hu/wp-content/uploads/2016/03/eurodive-oktatoterem.jpg

EurodivE Búváriskola – oktatóterem, Akkreditált oktatási központ, ahol a PADI kezdõ búvártanfolyamot is tartjuk.

Vilmos Endre uszoda megközelíthetősége

Cím: 1185 Budapest, Nagybecskerek u. 32.

GPS koordináták: 47.438297 ÉSZ, 19.219942 KH

A Vilmos Endre uszoda Budapest déli részén, a Liszt Ferenc repülőtér (régi nevén Ferihegy I.) szomszédságában zöld környezetben található. Könnyen és gyorsan elérhető mind az autóval, busszal pl. Kőbánya-Kispestről.

Ha gépkocsival érkezel: A városból kifelé haladva a Liszt Ferenc Repülőtér irányában. Célszerű a reptéri gyorsforgalmi út helyett a Gyömrői utat választani. A Szemeretelepnél a vasúti sorompón áthaladva először a Borics Pál utcán végighaladva tovább a Nagyszalonta utca végén balra fordulunk a Szurmay tábornok utcánál. Amikor elérjük a Nagybecskerek utca kereszteződését balra fordulunk. Az utcában haladva bal kéz felől megláthatjuk a Vilmos Endre sportkomplexumot.

Tömegközlekedéssel >>

Búvártanfolyam a Vilmos Endre uszodában. Feszített 25 méter hosszú víztükörrel rendelkező sportcentrum. Búvártanfolyam után szaunázásra is lehetőséged van.

Búvártanfolyam a Vilmos Endre uszodában.

Búvártanfolyam a Vilmos Endre uszodában. Feszített 25 méter hosszú víztükörrel rendelkező sportcentrum. Búvártanfolyam után szaunázásra is lehetőséged van.

Feszített 25 méter hosszú víztükörrel rendelkező sportcentrum. Búvártanfolyam után szaunázásra is lehetőséged van.

Aquaworld Élményfürdő megközelíthetősége

Cím: 1044 Budapest, Íves út 16.

GPS koordináták: 47.60061 ÉSZ 19.11400 KH

Az Aquaworld Resort Budapest komplexum Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található. Könnyen és gyorsan elérhető mind az autóval, busszal.

Ha gépkocsival érkezel: Az M0-ás körgyűrű Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijárat, utána a körforgalomban Káposztásmegyer tábla irányába, majd az első lehetséges lehajtónál – az Aquaworld tábla szerint – lehajtani (Budáról érkezőknek jobbra, Pestről érkezőknek balra).

Tömegközlekedéssel: Az új 230-as járat a korábbi 30A jelű autóbusz egyes korábbi indulásai helyett közlekedik, annak útvonalát az Aquaworld-ig kiterjesztve. A járat ennek megfelelően a 30A busz útvonalán közlekedik a Keleti pályaudvartól a Hősök tere, Angyalföld, Újpest-Központ érintésével annak Megyer, Szondi utcai végállomásáig, onnan pedig a Megyeri úton, az ipari parkot határoló Íves úton keresztül éri el az Élményfürdőt. A buszok az Íves út és Megyeri út találkozásánál kialakított megállóhely után kanyarodnak az Íves útra.
A menetidő a Keleti pályaudvartól az Aquaworld-ig megközelítőleg 45 percet vesz igénybe. A járat óránként közlekedik reggel 8 és este 9 óra között.

A járat részletes menetrendje a BKV honlapján található

Búvártanfolyam az Aquaworldben. A búvártanfolyam első felében az 1,8 méter mély medencében gyakorolunk.

Búvártanfolyam az Aquaworldben. A búvártanfolyam uszodai moduljának második felében, amikor már kicsit gyakorlottabb leszel, átmehetünk a 4 méter mély ugró medencébe gyakorolni.

Búvártanfolyam az Aquaworldben. A búvártanfolyam uszodai moduljának második felében, amikor már kicsit gyakorlottabb leszel, átmehetünk a 4 méter mély ugró medencébe gyakorolni.

Kapcsolati információ

Az EurodivE Búváriskola szeretné megismertetni mindazokkal a tengerek változatos világát, akik kedvet és bátorságot éreznek arra, hogy elhagyják a szárazföld biztonságát.

Budapest, II. kerület, Barsi u. 5.
Telefon: (+36 70) 313 04 78
E-mail: info “kukac” eurodive “pont” hu
www.eurodive.hu vagy
a Facebook-on

kapcsolat