Copacabana

Ausztria

Copacabana

Tengeren túli élmények a szomszédunkban

Copacabana - Ausztria- merülőhely

A Graz mellett található kedvelt merülőhelyünk nevét a Rio De Janeiro-ban található szobor kis másolatáról kapta, amely itt kb. 6-8 méter magas. Szeretett búvárbázisunk az egyik legfejlettebb és legnagyobb Ausztriában. Magas színvonalú bázison, családias hangulatban készülődhetsz. Kellemes légkörben, barátságos kiszolgálásban lehet itt részed. Copacabana-t első sorban azoknak a búvárainknak ajánljuk, akik nem szeretnének kijönni a gyakorlatból és csak kevés szabadidővel rendelkeznek.

A tó maximális mélysége kb. 12 méter, tehát nem nagy kihívás kezdők számára sem. A hőmérséklete nyáron nagyon kellemes (20 fok felett van) a felszínen és a legmélyebb ponton sem lesz 13 fok alatti.

A látótávolság változó, évszak függő, ezért mi a legoptimálisabb időpontot választjuk túránkhoz, hogy számodra is élmény legyen a merülés. A fő látványosság a közelmúltban elsüllyesztett 19 méter hosszú St. Wolfgang nevű roncs. Az elsüllyesztett hajó utasterébe akár be is lehet úszni, ha van Wreck specialitás kártyád. A tó másik attrakciója a 2011. novemberében elsüllyesztett 4 üléses Cessna repülőgép.

A szobrokon, roncsokon felül nagyon sok naphallal, sügérrel (nagyokkal), csukákkal, compóval, rákokkal, medúzákkal, harcsákkal találkozhatsz.. A nagy csukák a part menti hínárosban találhatóak főként, de szinte bárhol rájuk akadhatsz. Mivel a vízmélység nem túl nagy, ezért az átlagos fogyasztással rendelkező búvárok egy 12 literes palackkal akár 2*40 percet is merülhetnek.

Hasznos tudnivalók

Következő időpont
2017. július 8.

További időpontok
Hamarosan
Helyszín
Copacabana, Ausztria
Menetidő
383 km, kb. 4 óra
A bulimerülés díja
Hívj bennünket telefonon
A részvételi díj tartalmazza
Belépőjegyet a búvárbázisra
Töltött palackot,  ólomövet
Magyar nyelvű idegenvezetést
A díj nem tartalmazza
Transzfert
(Budapest – Copacabana)  útvonalon
Búvárfelszerelést
Baleset- és utasbiztosítást
Palack töltést a programon felüli merülésekhez
Találkozó
09:00 – 09:30 között a tónál
Jelentkezési határidő
A túrát megelőző 7. napig
50% előleggel
Fakultatív programlehetőségek
Gyakorló és színten tartó merülések
Minimális csoportlétszám
6 búvár

Jelentkezem a bulimerülésre

 

COPACABANA - Tengeren túli élmények Ausztriában
« A 4 »

Reméljük kedvet kaptál és csatlakozol a csapatunkhoz!